video

audio | video | grip voor film en video | Licht | beamers | bekabeling | complete sets | alles tonen

apparatuur voor video- en filmopnames. wij maken gebruik van HD-camera's en 35 mm adapters. bij deze laatste is het mogelijk om met een HD-camera film- en fotolenzen te gebruiken. daarnaast hebben wij de nodige extra's zoals speciale statieven voor video.

 

35 mm DVCProHD - studenten aanbieding

we hebben eindelijk een betaalbare oplossing voor echt filmwerk. tenminste: de voordelen van het 35mm filmen gecombineerd met de voordelen van DVCProHD. om dit te vieren hebben we nu een speciale aanbieding voor filmacademie-studenten.

complete filmset nu voor €140,- per dag

lees verder voor de details en de voorwaarden

vanaf € 140 per dag

lees meer...

Panasonic HD camera AG HVX200E

3 CCD HD Camera met:

- DVCPro, DVCPro50, DVCProHD, DV

- variabele framerate [720P modus]

- diverse formaten SD/HD [480i, 480p, 720p, 1080i]

- werkt ook met DV-cassettes [alleen in DV modus]

- standaard met 32 GB aan P2 kaarten [solid state drive]

- panasonic P2 cardreader USB ook verkrijgbaar bij verhuur

 

huurprijzen voor langere periodes:

€ 110 voor 2 dagen
€ 140 voor 3 dagen

langere periodes op aanvraag

incl. P2 kaarten [totaal 32 GB], 3 accu's, tas en simpel statief

optioneel: letus 35mm adapter, baseplate, frenchflag, follow focus

 

let er op dat je de panasonic content manager gebruikt om je P2 kaarten op je computer te krijgen

klik op lees meer voor meer details waaronder handleidingen, drivers en workflow.

vanaf € 70 per dag

lees meer...

Sony PMW-EX1 1/2" 3CCD HD camera

mooie HD-camera met grote CCD's, lichtsterk, variabele framerate 720P, 1080P en cineframerates [23.98] zijn enkele sterke punten. verder een echte mechanische zoom, focus en irisring. past op onze Letus Elite 35 mm adapter

lichtgewicht krachtpatser met HD-SDI uit dus ook te gebruiken in professionele multicam opstelling

vanaf € 100 per dag

lees meer...

RED Epic-X digital cinema camera DSMC

deze machtige machine is klein voor wat hij kan. 2K, 3K, 4K en zelfs 5K geen probleem. dan ook nog in slowmotion tot 300 fps. voorzien van PL- of canonmount.

vanaf € 650 per dag

lees meer...

RED ONE Digital Cinema Camera

De RED ONE is een digitale filmcamera en is de top of the line filmcamera uit ons assortiment. met deze full frame S35mm camera zijn al diverse grote bioscoopfilms geschoten en de mogelijkheden zijn dan ook legio. nu in de verhuur bij Invite-AV jouw mogelijkheid om ook op deze hoge kwaliteitscamera jouw productie te kunnen schieten. komt compleet met accesoires en inclusief camera-assistent, klaar om te schieten op 2K.

vanaf € 650 per dag

lees meer...

Aja Ki Pro Mini

deze kleine recorder kan veel en is een mooie uitbreiding op camera's met een matig interne codec recording of als proxyrecorder voor bijvoorbeeld de EPIC-X. In het laatste geval neemt de AJA automatisch de filnames over van de opnames op de SSD van de EPIC zodat het erg makkelijk is om van offline naar full-resolution te gaan op het moment dat de edit klaar is.

vanaf € 60 per dag

lees meer...

Time Code Buddy wireless timecode systeem

lichte zwaargewicht krachtpatser.. wireless timecode made simple. met een drift van slechts 2ppm [vergelijkbaar met ambient] is dit het centrale zenuwstelsel van een meercamera regie of een set waarbij het geluid los wordt opgenomen van de camer. als leuke extra is het mogelijk om met de TCB master een ad-hoc netwerk op te zetten [of een bestaand netwerk te joinen] waarna met vrijwel iedere IOS device te slaten is doormiddel van de gratis te downloaden slate-app van TCB.

vanaf € 50 per dag

lees meer...

letus elite 35mm adapter

mooie 35mm adapter: lichtsterk, ingebouwde flip, backfocus [handig voor de focuspuller want de markeringen op je lens kloppen], solide gebouwd, PL-mount, EOS-mount en NIKKOR-mount, verkrijgbaar met optimalisatiekit voor zowel de HVX200 als de EX1 HD camera's uit ons assortiment

vanaf € 80 per dag

lees meer...

nikkor lenzenset

we hadden al een tijdje de letus elite in ons assortiment; samen met onze HVX200 een erg leuke mogelijkheid om filmisch materiaal te schieten. omdat de set echter niet compleet is zonder een beetje glas; hebben we de afgelopen maanden ons best gedaan om een leuk setje prime-lenzen bij elkaar te zoeken. verwacht geen wereldschokkend goede lenzen; maar wel erg werkbare lenzen voor een leuke prijs.

vanaf € 70 per dag

lees meer...

Zeiss ZF lenzenset [primelenzen]

we hadden steeds meer lenzen in onze kit en nu officieel de scheiding tussen de hoogwaardige Zeiss ZF serie en de ook niet verkeerde Nikkor lenzen. Set van 6 primes met zipgear [followfocusringen]. Deze set past zowel op onze Letus Elite Cinebundel als op onze RED one.

vanaf € 120 per dag

lees meer...

Canon L 16-35USM F2.8 zoomlens

fijne lens voor op de epic. Iris control doormiddel van het touchscreen

vanaf € 25 per dag

lees meer...

RedRockMicro Mattebox DeLuxe Bundle

Flares kunnen heel mooi zijn, maar zijn overwegend ongewenst. Bij goed lichtmanagement heb je al snel een mattebox nodig en uitgebreider dan deze zijn ze er niet zoveel..

vanaf € 50 per dag

lees meer...

Sony LMD 2451W 24" HD-SDI monitor

ook op de set heb je een goede grote monitor nodig ergens langs de kant zodat de reggisseur ook op zijn of haar gemak mee kan kijken. deze sony high-grade videomonitor heeft 24" real-estate in een 19:10 verhouding en laat precies zien wat er op de set voor de camera gebeurt 

vanaf € 100 per dag

lees meer...

marshall V-R70P-HDA 7" HD LCD monitor

HD schieten is lastig.  zeker als je focus manueel pakt; is het soms lastig om te zien of iets scherp is of niet. Onze HVX200 heeft een handige tool genaamd: focus-assist. in het midden van het scherm zie je actual pixel het midden van je kader. alleem schakelt focus-assist uit zodra je op record drukt. ook is het opnemen met onze 35 MM adapter een stuk makkelijker met een externe monitor. omdat een 35mm lens het beeld nu eenmaal filpt; kan je door deze monitor extern via component [!] aan te sluiten toch goed inschatten hoe je focus is en welke kant je op moet pannen dan wel tilten.

nu te huur bij het huren van een camera. 

vanaf € 80 per dag

lees meer...

Focus Enhancements Firestore FS100s

Direct To Edit oplossing.. filmen in DV, DVCPro, DVCPro50 of DVCProHD in de diverse framerates van de HVX200 en dan direct de harddiskrecorder inpluggen op je editingset. nooit meer tapes inladen.

vanaf € 50 per dag

lees meer...

Panasonic videomixer WJ-AVE5

licht beschadigd teruggekomen van verhuur, maar werkt helemaal

2 kanalen s-video/composite
tbc
diverse effecten
preview uit

vanaf € 15 per dag

lees meer...

Panasonic WJ MX50 productie videomixer

voor de wat hogere eisen aan een videomixer hebben we ook de WJ MX50 van Panasonic in ons assortiment. net terug van een volledige servicebeurt en dus weer helemaal netjes afgesteld en 100% in orde. met tekstgenerator. let o: dit is een SD [standard definition] mixer.

vanaf € 35 per dag

lees meer...

reflector 110 cm 5 in 1

handige 5 in 1 bounce. zover de voorraad strekt gratis te leen bij de huur van een camera. 

om net even een klein beetje licht weg te houden of juist bij te kaatsen. perfect voor op locatie en snelle klussen onderweg.

 

lees meer...

manfrotto HDV 503/525P

omdat je beelden vaak staan of vallen met mooie vloeiende bewegingen, nu ook een degelijk videostatief met instelbare vloeistofkop te huur bij het huren van een camera

vanaf € 25 per dag

lees meer...

shouder stabilisatie en mount voor Panasonic HVX200

de grote voordelen van schoudercamera's die worden gebruikt bij ENG liggen in de stabiliteit die een geoefend cameraman kan bewerkstelligen door het gewicht goed te verdelen over schouder en arm en het het gebruik van het hele lichaam als schokbreker.

voor kleinere camera's is het een vermoeiende bezigheid om uit de hand te filmen en om te voorkomen dat je met trillende handen door spierverzuring je shots verpest, hebben we een DVRIG Pro HD besteld. hiermee kan je met onze HVX200 en RedRockMicro 35 mm set vanaf je schouder filmen. 

te huur bij het huren van een camera 

vanaf € 30 per dag

lees meer...

manfrotto autofold dolly

bij een goed statief hoort ook het werkpaard. door het statief op wieltjes te zetten, vergroot je de mogelijkheden van je camerabewegingen.

vanaf € 10 per dag

lees meer...

PagLight C6 on-cameralamp

cameralampje voor op de HVX200

- 20 watt

te huur in combinatie met HVX200 

vanaf € 10 per dag

lees meer...

Sanken CS1 richtmicrofoon

handige kleine richtmicrofoon voor reporter werk. zo bovenop de HVX200 en gaan

 

te huur in combinatie met HVX200 

vanaf € 10 per dag

lees meer...

  Invite-AV - Advies over en verhuur van beamers, hd camera's en audio apparatuur.
   Phoenixstraat 56   2611 AM Delft   tel 06.17140481   fax 015.21127631   info@invite-av.nl