complete sets voor musical, VJ en film huren bij invite-AV

audio | video | grip voor film en video | Licht | beamers | bekabeling | complete sets | alles tonen

naast losse items hebben wij ook een aantal kant en klare setjes in ons assortiment. dit zijn door ons speciaal samengestelde sets waarmee je snel voor specifieke doeleinden een kant en klare audiovisuele oplossing in huis hebt. in een aantal gevallen is er ook nog een korting in de set verwerkt ten opzichte van de losse onderdelen.

 

VJ set [groot]

een complete set waarmee je een feest in een handomdraai voorziet van alle apparatuur die je nodig hebt om met je eigen DVD-spelers en computers, camera's en iPod naadloos beelden te mixen bij de muziek van je favoriete DJ. schermen, beamers, kabels, spltters en een videomixer

vanaf € 200 per dag

lees meer...

2 camera set [ 2 x Panasonic HVX200 HD camera]

bij registratie van voorstellingen is het erg prettig als je met meerdere camera's tegelijk kan filmen en zodoende in bijvoorbeeld Final Cut Pro met de multicam functie makkelijk een grove cut kan maken. simpelweg afspelen en met een druk op de knop switchen van angle. daarna op je gemakje de in en out punten een beetje bijwerken en 60% van je werk is al klaar.

1 camera als totaalopname en zelf de andere camera bedienen voor close-ups. eventueel live te schakelen voor projectie ten behoeve van het publiek met onze MX50 beeldmixer [SD].

vanaf € 180 per dag

lees meer...

geluidsset [klein] voor o.a. musical gebruik

complete zenderset met mixer voor musicalgebruik. klein maar fijn setje met kwaliteits microfoons en zenders. zeer klein uitgevoerde huidskleurige headsetjes en compacte beltpackjes. ontvangers in rack met eventueel een extra 8 kanaals voorversterker.

vanaf € 350 per dag

lees meer...

complete lichtset voor film en video

bij binnenopnames en opnames als het al wat donkerder wordt, of gewoon als invullicht, effectlicht is het handig om wat armaturen op de set te hebben. daarom hebben we een set voor u samen gesteld die in de meeste situaties voldoet en toch op een enkele 16A groep aan te sluiten is. zo kunt u met een aggregraat of een vaste stroom aansluiting op de set uw licht optimaal krijgen

vanaf € 90 per dag

lees meer...

  Invite-AV - Advies over en verhuur van beamers, hd camera's en audio apparatuur.
   Phoenixstraat 56   2611 AM Delft   tel 06.17140481   fax 015.21127631   info@invite-av.nl