alle beetjes helpen

... terug

wij helpen graag om binnen een bij uw productie passend budget de door u gewenste audiovisuele mogelijkheden te realiseren.

 

leg ons uw uitdaging of dilemma voor, stel uw vraag of informeer gerust naar een offerte op maat via:info@invite-av.nl

wij helpen graag om binnen een bij uw productie passend budget de door u gewenste audiovisuele mogelijkheden te realiseren.

dit doen wij door:

meedenken wij hebben veel ervaring met techniek binnen theatervoorstellingen en denken misschien aan oplossingen waar u nog niet bij stil had gestaan. verder helpen wij u voorkomen dat u met vallen en opstaan het wiel opnieuw uit moet vinden. Als u een budget voor ogen heeft, kunnen we samen puzzelen hoe we daar het maximum uit halen. kunnen wij u niet helpen, dan kunnen we u in veel gevallen in contact brengen met iemand die dat wel kan.

speciale tarieven voor non-proffit initiatieven en -organisaties wij werken zonder direct winstoogmerk en werken daarom graag samen met organisaties die dit ook doen. wij investeren onze inkomsten in beschikbaarheid van nieuwe services en nieuwe apparatuur.

all-in kortingen voor trouwe klanten als u al wat langer bij ons huurt en u huurt meerdere dingen tegelijk, dan bieden wij u graag dat kleine beetje extra aan. want zoals u weet: alle beetjes helpen.

limited sponsoring in veel gevallen zijn we best bereid om tegen een beetje extra naamsbekendheid een beetje van de prijs af te doen. denk dan vooral aan een logo en vermelding van onze website op brochures of posters. wij sponsoren niet met geld maar met korting.leg ons uw uitdaging of dilemma voor, stel u vraag of informeer gerust naar een offerte op maat via:info@invite-av.nl


de 'vanaf' prijzen op deze website zijn richtprjzen op basis van non-proffit tarieven exclusief btw. de prijzen voor commerciele verhuur liggen 20% hoger. vraag altijd om een offerte voor uw setprijs en de voor u geldende korting.

voorbeelden van onze limited sponsoring

  Invite-AV - Advies over en verhuur van beamers, hd camera's en audio apparatuur.
   Phoenixstraat 56   2611 AM Delft   tel 06.17140481   fax 015.21127631   info@invite-av.nl