• Invite-AV sponsort Lustrumfilm DSC

invite-AV sponsort Lustrumfilm DSC

Het Delftsch Studenten Corps is een grote studentenvereniging in delft die tijdens het afgelopen DSC-lustrum druk in de weer is geweest met het maken van een film. binnenkort hopen ze er de laatste hand aan te leggen. wij sponsorden met gebruik van onze HVX-200 HD camera's en redrock M2 adapter voor het gewenste depth of field effect.

foto Robert van Nimwegen

speciaal voor hun lustrum, werd invite benaderd door het Delftsch Studenten Corps [DSC] of wij iets konden betekenen. de grote plannen van de reportage commissie vroegen om meer dan een handheld dv-cameraatje. de resultaten laten nog even op zich wachten, maar we zijn heel benieuwd naar hoe het er uit gaat zien!

ze maakten hiervoor gebruik van een  HVX200 zoals tijdens het optreden van Ellen ten Damme waar deze foto's zijn genomen.

onze 35mm set werd vooral ingezet om meer diepte te krijgen bij specifieke onderdelen, zoals tijdens de golf-dagen en de opnames voor de lustrumfilm.

op deze manier zijn er ruim een maand lang opnames gemaakt van de meest uiteen lopende festiviteiten. ben je benieuwd hoe het concert en het popfestival er verder uitzagen? klik dan voor het DSC-concert en DSC-popfestival

foto robert van nimwegen

foto's: robert van nimwegen