• home »
  • nieuws »
  • Invite-AV levert FM zenders voor Drive-in bioscoop shoot me festival
 

Invite-AV en shoot me filmfestival Den Haag

... terug

Omdat we een tijd geleden een FM zender hadden gekocht vanwege het feit dat we een drive-in bioscoop hadden georganiseerd tijdens het carartfestival,konden we vrij makkelijk inspringen op de vraag van het shoot-me filmfestival of wij ze konden helpen met het verzorgen van het uitzenden van het filmgeluid tijdens hun drive-in show. 

 

 

 

50 mW stereo FM zender te huur

naast de radiozender die het Shoot-Me filmfestival voor hun drive-in nodig had, bleek er ook een probleem te zijn met het geluid op een locatie in den haag waar geen ontheffing voor het te produceren geluid tijdens een filmvertoning. in overleg is daarom een tweede zender ingezet om ook op die locatie de vertoning mogelijk te maken. al met al blijkt onze FM-zender een prima in te zetten tool te zijn voor het voor grote groepen mensen op discrete wijze goed hoorbaar te maken van een video-synchroon geluidsspoor.

ook besloten we na overleg om de shoot-out te sponsoren. het gedeelte van het festival waarbij groepen op inschrijving mee konden doen met een wedstrijd waarbij binnen beperkte tijd en met beperkte middelen een film gemaakt moest worden die voldeed aan de gestelde eisen. erg leuk! klik op de link voor de uiteindelijke deelneemende films van de shoot-out 2008.

  
  Invite-AV - Advies over en verhuur van beamers, hd camera's en audio apparatuur.
   Phoenixstraat 56   2611 AM Delft   tel 06.17140481   fax 015.21127631   info@invite-av.nl