• home »
  • nieuws »
  • Invite-AV sponsort benefiet-K1-project van BangBang, trailer online!
 

Invite-AV sponsort HD-video equipment voor fighting for water...

... terug

NIEUWS: na maanden van ploeteren en hard werk door florian [camera en edit]: nu de eerste aflevering van fighting for water online op 101barz en statetv. kijk eventjes en deel je mening in de comments op state of 101 en blijf op de hoogte op de officiele site van fighting for water!

waar gaat het over:

[28/9/2009]

halverwege dit jaar werden we benaderd of wij het nieuwe project van rapper BangBang [bekend van het duo Kubus & BangBang] wilden sponsoren. toen we hoorden dat het een goed doel betreft, hebben we in overleg besloten om voor de gehele opname-periode van twee maanden een HVX-200 uit te lenen met de bijbehorende extra's.

binnenkort zijn de eerste afleveringen te bewonderen op BNN en State-Magazine en kunnen we gaan meekijken hoe BangBang zich inzet om de watervoorziening in Bangladesh te verbeteren 

wij hebben intussen de primeur met de trailer van de serie fighting for water van BangBang.

intussen staat de nieuwe videoclip van bangbang: ' double my level' online. wederom geschoten met onze HVX200 en redrockmicro M2 adapter! de clip staat nu ook online op de voorpagina van 101 tv

het K1-gevecht tussen BangBang en Shannon is inmiddels geplanned voor 26 januari 2009 in de Escape in Amsterdam aan het Rembrandtplein. wil je BangBang of Shannon dus graag een keer knock-out zien gaan.. grijp je kans!

 

 

 

bangbang fighting for water

 fighting for water MTV series

 

 

 

Rapper BangBang, bekend van het duo Kubus en BangBang, is begonnen met de opnames voor een nieuwe serie. Voorheen heeft hij de serie Pie en Mash op MTV samen met Kubus gedaan.

In de serie zal te zien zijn hoe BangBang zich opmaakt voor een kickbox gevecht tegen een semiprof-kickboxer. De serie laat het hele trainingstraject zien. Van vrijwel conditieloos (elke avond veel bier drinken en een slecht dieet), naar volledig fit. Hij wordt getraind door wereldkampioenen kickbox en K1 fighters.

Er zullen 10 afleveringen gemaakt worden, waarvan de 10e aflevering het gevecht zelf is.

Dit doet hij allemaal om geld in te zamelen voor een goed doel: het leveren van schoon drinkwater in Bangladesh.

De hele serie wordt opgenomen met equipment van Invite-AV die voor het goede doel gedurende de opnames een camera met toebehoren gratis ter beschikking heeft gesteld.

 
  

 

  Invite-AV - Advies over en verhuur van beamers, hd camera's en audio apparatuur.
   Phoenixstraat 56   2611 AM Delft   tel 06.17140481   fax 015.21127631   info@invite-av.nl