• home »
  • nieuws »
  • Robert Schmidt DOP bij 'Jay's Taste'
 

Invite-AV levert RED voor shoot Jay's Taste

... terug

En weer een mooi project waarbij we trots zijn om de apparatuur te kunnen leveren voor de opnames van een kortfilm. wederom met inzet van onze RED, Jib, licht en meer.. Nu staan ze ook nog op het Internationaal Film Festival Rotterdam! gefeliciteerd!

 

jay's taste 1

jay's taste 2

jay's taste 3

synopsis:

Joey voelt zich teleurgesteld.  Zijn biologische vader is vertrokken zonder wat van zich te laten horen. Het schijnt dat hij nu in de gevangenis zit. Zijn moeder is er nooit. De enige die hem aandacht geeft is de nieuwe vlam van zijn moeder, Jay.
Daardoor duikt Joey in zijn tekeningen. Hij voelt zich heel klein. De zin van zijn leven is een beetje zoek. Het liefst zit hij in de wereld van zijn tekeningen. Hij verdwijt er in.  Zijn tekeningen tonen een fascinatie voor het morbide. Die zijn grauw, grijs, alleen het rood licht op.  Zijn stiefvader opent een nieuwe cafetaria:  Joey en Jay.  Dat brengt niet veel verandering in zijn grauwsluier. De komst van Moffo, een oude vriend van Jay,  is als die van een Messias:  hij brengt licht in het leven van Joey.  Hij is de Messias: het is vrolijk, speels, theatraal, kleurrijk.

opgenomen in 4K; klik op de thumbnail hiernaast voor het originele formaat [openen kan even duren vanwege de grootte van het frame]

jay's taste behind the scenes 1

jay's taste behind the scenes 2

 

 ook hebben we een paar snelle kiekjes behind the scenes

 

 

  Invite-AV - Advies over en verhuur van beamers, hd camera's en audio apparatuur.
   Phoenixstraat 56   2611 AM Delft   tel 06.17140481   fax 015.21127631   info@invite-av.nl