RED DELFT!

... terug

even wat nieuws van het front. van de week hebben we een babyshower gehad. een drietal grote kartonnen dozen arriveerde vroeg op de dag op ons kantoor om daar gelijk in stukken te worden gescheurd door de enthousiaste kudde mensen die zich op de stapel wierp.

 

 

Invite-AV in Delft met de RED one uit het verhuur assortiment
 

aan de buitenkant van de dozen was het goede nieuws al af te lezen RED Digital Cinema Camera Company.. RED #5999 has landed!

na een uur flink doch zorgvuldig uitpakken lag de tafel bezaaid met hulpstukken, kabels en andere onderdelen dan wel gereedschappen. in het midden prijkt de zwarte RED ONE..

zondag gaan we buiten schieten met deze fanntastische camera. vooralsnog op 2K [120 fps]; Florian had een leuk idee voor een short, die we in 1 dag hopen op te nemen. als je interesse hebt om op de set langs te komen, laat dat dan vooral even weten, er is maar beperkt ruimte.

vooralsnog is onze RED ONE beschikbaar voor verhuur met ProLCD, 3 * Brick [accu], powerpack, 5 * CF, base productionpack, extra grip, 19 base support, mattebox, follow focus, statief en Angenieux 17,5-70 mm T2.5 super 16 zoomlens [2K]

 

 testshot RED ONE 2K

intussen hebben we een klein beetje gespeeld en staat hier een testshot van de RED op 2K [met alleen omgevingslicht en een invullichtje met het lampje van een telefoon] online. klik op het miniatuur hier naast voor ware grootte [opent in een nieuw venster]. dit shot hebben we gisteren in een paar minuten zonder echte voorbereidingen gemaakt, meer als test of de camera opneemt en hoe we de shots in de mac moesten krijgen. zondag gaan we uitgebreid testen en hopen we wat serieuzere beelden te gaan schieten. dat resultaat zullen we dan op vimeo zetten met een linkje.

intussen op de maasvlakte aan de gang geweest met de RED klik hier voor een impressie van de RED op vimeo

  Invite-AV - Advies over en verhuur van beamers, hd camera's en audio apparatuur.
   Phoenixstraat 56   2611 AM Delft   tel 06.17140481   fax 015.21127631   info@invite-av.nl