• home »
  • nieuws »
  • P2 kaart lezer voor de macbook pro
 

duel adapter P2 kaart-lezer voor ExpressCard

... terug

met de oudere generaties MacBookPro [G4] kom je je P2 kaart gewoon direct in het PCMCIA-slot van de laptop prikken. want heel veel meer dan een PCMCIA-kaartje is een P2 kaart nu eenmaal niet.

toen kwamen met de intel-macs ook de PCMCIA-sloten te vervallen en kregen we ExpressCard. dat paste dus opeens niet meer. gelukkig kwam Duel-systems met de oplossing. een adapter. wij hebben er eentje gekocht en je kan 'm bij een verhuur van onze HVX200 gratis lenen. Heeeel snel je P2kaarten leegtrekken

 

p2 kaart lezer voor macbook pro

met de oudere generaties MacBookPro [G4] kon je je P2 kaart gewoon direct in het PCMCIA-slot van de laptop prikken. want heel veel meer dan een PCMCIA-kaartje is een P2 kaart nu eenmaal niet.

toen kwamen met de intel-macs ook de PCMCIA-sloten te vervallen en kregen we ExpressCard. dat paste dus opeens niet meer. gelukkig kwam Duel-systems met de oplossing. een adapter. wij hebben er eentje gekocht en je kan 'm bij een verhuur van onze HVX200 gratis lenen. Heeeel snel je P2kaarten leegtrekken.

je kan meer informatie vinden in de brochure! of lees meer op de website.

drivers voor mac en pc vind je hier. let er wel op dat het een algemene PCMCIA adapter is en dat je voor het lezen van de P2 kaarten ook de drivers van Panasonic nodig hebt. ook hiervoor vind je daar de links.

voor MAC/windows XP/vista laptops met ExpressCardslot [34 of 54 mm slot]

 

werkt onder MAC OSX versie 10.4.8 of later. geen driver nodig voor OSX 10.5
let er op dat een macbookpro niet wil afsluiten zolang de adapter is aangesloten. dit resultuurt in continue herstarten als je probeert af te sluiten. verwijder daarom voor het afsluiten de adapter. na het verwijderen van de adapter, moet de mac opnieuw worden opgestart om de adapter weer te kunnen herkennen na het verwijderen ervan:

Notice to Customers Running Mac OS X: Due to a peripherals management limitation in Mac OS X, your MacBook Pro or other Apple computer must be restarted before reinserting the DuelAdapter into the ExpressCard card slot on your computer. We are actively working with Apple and expect to have this situation corrected in a future Mac OS X release. Please check the Drivers page on this web site for updates.

 

  Invite-AV - Advies over en verhuur van beamers, hd camera's en audio apparatuur.
   Phoenixstraat 56   2611 AM Delft   tel 06.17140481   fax 015.21127631   info@invite-av.nl