• home »
  • nieuws »
  • nu in de verhuur janjib van egripment
 

egripment JanJib per direct te huur

... terug

voor het maken van mooie en vloeiende camerabewegingen is de Jib niet meer weg te denken uit de filmwereld. wij hebben nu een erg mooie Jib aangeschaft waar je allerhande camera's op kunt monteren voor zeer strakke en heftige camera-bewegingen. ook geschikt voor onze camera's zoals de EX1(r), HVX200 en ook de RED ONE

Een Egripment JanJib is een camera arm welke door middel van contra gewichten geheel uitgebalanceerd is. Op deze wijze heeft de cameraman de mogelijkheid om geheel gewichtloos zijn camera vrij te bewegen. In combinatie met het gebruik van een standaard fluid head biedt de JanJib absoluut vloeiende trillingsvrije camera bewegingen. Egripment's JanJib's passen op iedere Egripment Dolly en vrijwel alle standaard dollies. De JanJib is een modulair system bestaande uit secties van diverse lengtes. Door dat U de diverse secties met elkaar kunt combineren kunt U 10 verschillende variaties jibs samenstellen. De belastbaarheid varieert van 45 kg tot 10 kg. 

 

compleet met 100mm offset [lepel], bazooka en vloerkruis, tegengewichten [op trolley] wordt geleverd in flightcase met extra losse delen. 

bij kortere armen is meer gewicht te laden

 

 

 
 Jibs 
 304 cm 
 412 m 
 368 cm 
 25 kg 
 150 cm

  Invite-AV - Advies over en verhuur van beamers, hd camera's en audio apparatuur.
   Phoenixstraat 56   2611 AM Delft   tel 06.17140481   fax 015.21127631   info@invite-av.nl