• home »
  • nieuws »
  • nieuwe accesoires voor RED one in de verhuur
 

EVF en accu wisselsysteem voor RED ONE te huur

... terug

langzaam maar zeker neemt het verhuurassortiment toe. naast specifieke vraag naar apparatuur door klanten, houden we ook zelf de ontwikkelingen in de gaten en proberen we op een zo kostenefficient mogelijke manier te voldoen aan de wensen van de klant. soms zelfs voordat de klant doorheeft dat de vraag er is, hebben wij al een oplossing voorhanden. schroom daarom niet om ons een specifieke vraag of situatie voor te leggen, we denken graag mee.

de nieuwe accesoires zijn per direct te verkrijgen bij het huren van ons RED ONE cinema pakket

 

RED ONE remote startstopbutton
voor bij de RED ONE set hebben we een aantal extra opties aangeschaft. zo hebben we nu na veel vraag de EVF aangeschaft [electronic viewfinder] en daarnaast nog wat extra's zoals een remote start/stop button [viewfactor], een accuwisselsysteem [niet langer meer een powercyclus om accu's te wisselen] en een Nikonmount [dus ook onze zeiss ZF serie past nu op de RED].

 

RED ONE EVF

bij de EVF zit standaard een kabel van ongeveer 60 cm en een magic arm van RED zelf. voor de start/stop button hebben we naast een korte kabel[aan te sluiten via de GPIO poort] ook een lange kabel van 10 meter voor gebruik in combinatie met een jib/crane. speciaal voor die gevallen hebben we ook een langere kabel aangeschaft voor de pro LCD van RED.

wil je meer informatie of een demonstratie, neem dan even contact met ons op

  Invite-AV - Advies over en verhuur van beamers, hd camera's en audio apparatuur.
   Phoenixstraat 56   2611 AM Delft   tel 06.17140481   fax 015.21127631   info@invite-av.nl