• home »
  • nieuws »
  • manfrotto statief HDV503 met vloeistofkop en DVTEC DVRIG PRO HD
 

nu ook te huur: DVTEC DVRIG PRO HD en statief manfrotto HDV 503

... terug

het oude manfrottostatief dat we hadden, voldeed niet echt meer.. we zijn maar eens gaan kijken naar een alternatief en dat hebben we gevonden in de combinatie HDV503/525P, ook van manfrotto. een erg prettig statief met een lekkere vloeistofkop. omdat er ook steeds meer vraag was naar de mogelijkheid om te filmen vanaf de schouder, hebben we ook gelijk maar een DVRIG Pro HD van DVTEC besteld. beiden vanaf nu te huur bij het huren van een camera.

 

 

manfrotto HDV 503 KIT 

voor stabielere opnames hebben we nu een lichtgewicht videostatief. geen sachtler maar wel een goede  manfrotto en erg prettig in gebruik. voor camera's tot een kilo of 8, dus ook te gebruiken bij de RedrockMicro M2 35mm adapter. instelbare drag, waterpasindicatie, spreader, draagfoudraal, extra handlebar en optioneel een opvouwbare dolly.

daarnaast hebben we voor het filmen vanaf de schouder een supportsysteem aangeschaft van DVTEC. met de DVRIG Pro HD verdeel je de last over je schouder en je riem. zodat je wat minder gewicht hoeft te tillen vanuit je ellebogen en polsen. zodoende kan je zonder steadycam rig toch opnames maken tijdens het lopen en vanaf je schouder als je geen schoudercamera hebt. 

detail vloeistofkop HDV 503 mandrotto             DVTEC DVRIGPRO HD
  Invite-AV - Advies over en verhuur van beamers, hd camera's en audio apparatuur.
   Phoenixstraat 56   2611 AM Delft   tel 06.17140481   fax 015.21127631   info@invite-av.nl