• Invite-AV sponsort HDF Improve Your Move

Improve your move clip op letus elite, zeiss ZF en EX1

zoals elk jaar proberen we weer een paar mooie projecten op het gebied van kunst te sponsoren, dit jaar werden we gevraagd om in het kader van het holland dance festival een bijdrage te leveren voor de opnames van een clip die was verbonden met het 'improve your move!' initiatie. we stuurden motoko op pad met een EX1, Letus Elite en Zeiss ZF lenzen en zij maakten er iets bijzonders van.

improve your move! still

letus elite, ex1, zeiss zf

improve pyour move

Voor het Holland Dance Festival 2009 is een online danswedstrijd gelanceerd onder de noemer Improve Your Move! Uit de ingezonden dansfilmpjes zijn 11 winnaars door een deskundige jury geselecteerd. De dansers mochten, na een intensieve workshop, een videoclip opnemen.
De dansvideo is opgenomen onder leiding van choreograaf Uri Eugenio (‘So You Think You Can Dance’), Motoko film & motion design en met muziek van DJ/producer Mark Norman (Magik Muzik / Blackhole recordings).
Na de première op het Holland Dance Festival is de clip ondermeer te zien op www.hollanddancefestival.tv en tijdens diverse programma’s binnen het festival.

www.hollanddancefestival.tv
www.motoko.tv