• home »
  • nieuws »
  • Invite-AV sponsort HD-video equipment voor Opportunez
 

sponsoring Opportunez ontwikkelingssamenwerking awareness

... terug

we werden van de week gevraagd of we mee wilden werken aan Opportunez een festival in het teken van ontwikkelingssamenwerking en de milleniumdoelen in Utrecht. voor het goede doel hebben we een reporterkit gesponsord in de vorm van een sony EX1 HD-camera zodat het een en het ander kan worden vastgelegd voor alle ROC ASA studenten die er aan hebben meegewerkt en met dit evenement hun muziekprojecten met deze thematiek presenteren 

logo opportunez

Opportunez is een muziekevenement dat wordt georganiseerd door jongeren van de Move Your World Academy in samenwerking met o.a. het ROC ASA, de Herman Brood Academie en omroep LLiNK. Het evenement wordt georganiseerd om bij MBO jongeren via de taal en ritmes van muziek op zeer positieve wijze de aandacht te vestigen op het belang van ontwikkelings-samenwerking en de rol die muziek kan daarin spelen.

De sleutel tot het succes van dit muziekevenement ligt in de combinatie van entertainment en educatie. Het evenement wordt gekenmerkt door de optredens van diverse jonge talentvolle bands van de Herman Brood Academie alsmede van nationale artiesten en door de spectaculaire presentaties van veelbelovende muziekprojecten in verschillende ontwikkelings-gebieden.

met optredens van onder andere:

MC Lazy
Bloodie Barbie
The Pikeys
Tim Knol
Cedric

allemaal op 26 maart van 14.00-17.00
in de Moira Zaal in Utrecht

  

 

  Invite-AV - Advies over en verhuur van beamers, hd camera's en audio apparatuur.
   Phoenixstraat 56   2611 AM Delft   tel 06.17140481   fax 015.21127631   info@invite-av.nl