• home »
  • nieuws »
  • Invite-AV sponsort afstudeerfilm Kim Schonewille
 

'Tableau Vivant' afstudeerfilm: stripverhaal op RED ONE

... terug

we zijn nog steeds druk bezig met tests met de RED ONE camera. nu deze al een tijdje bij ons te huur is, krijgen we steeds meer aanvragen binnen om met de camera te filmen. zo ook het afstudeerproject van willem de kooning student Kim Schonewille. om haar film te kunnen realiseren, vroeg ze ons om te helpen, wat we graag hebben gedaan.

 

logline eindexamen film kim schonewille

logline kim schonewille

Tableau Vivant [Kim Schonewille, 2009]

logline

een levend stripverhaal met acteurs en live-animaties over een student die op een slinkse wijze wordt opgelicht door een oudere vrouw.

 

synopsis

een student staat te wachten in de rij voor de kassa. een oudere vrouw draait zich opeens om en zegt de jongen dat hij sprekend op haar overleden zoon lijkt. ze vraagt hem iets voor haar te doen: als ze uit de supermarkt vertrekt, zichzelf omdraait en naar hem zwaait, of hij dan wil zeggen: "dag mam". de jongen voelt zich ongemakkelijk, maar stemt toe.

de vrouw loopt weg, draait zich om en zwaait. de jongen zegt: "dag mam" en de vrouw loopt glimlachend weg. Als de student afrekent, moet hij opeens 25,85 betalen. de jongen schrikt en kijkt vol ongeloof de cassière aan. de cassière vertelt hem dat zijn moeder haar vertelde dat haar zoon zou betalen.


eindexamen film willem de koning academie

 

titel: Tableau Vivant

regie en concept: Kim Schonewille

camera: RED ONE

formaat: 2k

genre: short, live animation

crew: Kim Schonewille, Florian Vermeulen, Nanko Goeting, Jorrit Spoelstra, Peter van Dijk, Chris Muller, Ingrid Meus, Frank Helmet

met: Paul Lek, Phia Vlodrop en Margo Onnes

locatie: C1000 Zuidpoort, Delft

apparatuur: Invite-AV

  Invite-AV - Advies over en verhuur van beamers, hd camera's en audio apparatuur.
   Phoenixstraat 56   2611 AM Delft   tel 06.17140481   fax 015.21127631   info@invite-av.nl